Importeur Merk Kachels


haarden.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Importeur Merk Kachels
Allesover
Houtkachels bieden verschillende mogelijkheden. zo kunnen houtkachels voor een muur of losstaand geplaatst worden. doordat hout een duurzame brandstof is, zijn houtkachels behalve sfeervol ook nog eens milieuvriendelijk.
http://www.allesover.nl/houtkachels-2.html

Welke
Woonbrochures bestellen? de gratis brochureservice van welke.: makkelijker kan niet. welke.nl is de grootste woonsite van nederland. de meeste foto's, de mooiste interieurs en een compleet overzicht van woonproducten.
http://www.welke.nl/woonbrochures/haarden

Sfeerverwarming
Stichting nederlandse haarden- en kachelbranche | fabrikanten en importeurs
http://www.sfeerverwarming.nl/fabrikanten_importeurs.html

Martsloos
Mart sloos is importeur van de deense jydepejsen houtkachel
http://www.martsloos.nl

Haardenimport
Haardenimport
http://www.haardenimport.nl/site/hih.html

Haveverwarming
Kies uw haard of kachel in de grote showroom met kachels en haarden van have verwarming. verken de grootste collectie alvast online. dichtbij a30, gratis parkeren.
http://www.haveverwarming.nl

Thorma
Thorma kachels nederland is exclusief importeur in nederland van thormahoutkachels. met een jaarproductie van circa 85.000 stuks behoort thorma tot een van de grootste en toonaangevende houtkachelproducenten van europa. de in haar 90-jarig bestaan opgedane ervaring met de productie van houtkachels heeft thorma gebruikt om designkachels van hoogwaardig plaatstaal te ontwerpen, die zich kenmerken door een grote mate van functionaliteit. uiteraard voldoen alle thormakachels aan de in nederland geldende strenge milieueisen (nl-typekeurcertificering). om de prijs van dit kwaliteitsproduct laag te houden heeft thorma kachels nederland doelbewust afgezien van verkoop middels dealers, glossyfoldermateriaal etc. verkoop vindt rechtstreeks plaats vanuit voorraad (geen levertijd) met een jaar fabrieksgarantie.
http://www.thorma.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy